Fun & Games pack

Tento inovatívny a zážitkový materiál zabaví celú rodinu, povzbudí deti spontánne komunikovať v angličtine a vytvorí možnosť, ako sa učiť po anglicky zábavne a hravo v pohodlí domova.

Myslite na budúcnosť svojich detí a otvorte im svet plný možností vďaka tomu, že budú ovládať najrozšírenejší svetový jazyk a bez strachu v ňom komunikovať.
Používanie našich materiálov prináša do učenia ľahkosť a vzbudzuje v deťoch vnútornú motiváciu a zvedavosť vďaka motivačnému príbehu. 

Materiály sú vytvorené podľa Európskeho referenčného rámca pre jazyky (CEFR). Počas učenia hrou deti zažijú radosť, nadšenie, pocit úspechu a mnoho iných pozitívnych emócií. Viac o metóde sa dočítate tu.

Popis

Fun&Games pack obsahuje pieseň v 3 verziách. Celá pieseň slúži na rozvoj počúvania s porozumením, interaktívne karaoke vyzýva nenásilným a hravým spôsobom deti ku interakcii a karaoke verzia slúži na nácvik piesne a produkciu jazyka. K piesni je pripravený tiež názorný klip, ktorý napomáha intuitívnemu porozumeniu textu piesne a fixácii novej slovnej zásoby. Texty piesní (aj karaoke verziu s obrázkami) je možné si stiahnuť po prihlásení na tomto linku.

Art&Craft portfólio s QR kódmi na stiahnutie vo formáte pdf prinášajú okrem vyfarbovania obrázkov, viacsmeroviek, spájačiek, logických úloh a pod. aj možnosť vypočuť si slovnú zásobu a slovné spojenia viažuce sa k piesni. Načítaním QR kódu sa dieťa jednoducho dostane na náš youtube kanál, kde si môže slová a frázy vypočuť, trénovať správnu výslovnosť a zároveň vidí plnofarebný obrázok ako predlohu. Zapojenie viacerých zmyslov uľahčuje učenie a podporuje dlhodobé zapamätanie si slovnej zásoby.

Interaktívne hry si deti zahrajú na learning app. Sú vytvorené pre 2 vekové kategórie detí a vychádzajú priamo zo slovnej zásoby a fráz, ktoré sa vyskytujú v texte piesne. Náročnosť a typy úloh sú prispôsobené veku detí a sú vhodné pre rôzne učebné štýly. Päť a šesť ročné deti si precvičia najmä počúvanie s porozumením a rozprávanie. Sedem až deväťročné deti majú cvičenia zamerané aj na rozvoj čítania s porozumením a nácvik písaniaPri nákupe si môžete doplniť hry pre staršiu vekovú kategóriuV prípade výberu oboch vekových kategórií je možné, že sa bude pár interaktívnych hier opakovať. Pre tému Have you got? je pripravená iba 1 kategória interaktívnych hier.

Stolové a kartové hry sú vytvorené tak, aby proces automatizácie a fixácie prebehol prostredníctvom hry, zábavy a nadšenia. Pravidlá hry sú upravené tak, aby dieťa čo najviac rozprávalo a používalo slovnú zásobu a frázy z piesne. Preto čím častejšie ju bude počúvať, tým úspešnejšie môže pri hraní hier byť. Keďže sa pri produkcii jazyka zameriavame výlučne na slová a frázy, s ktorými sa už dieťa stretlo, zvyšujeme u nich pocit istoty a zvyšujeme jazykové sebavedomie. To následne vytvára pozitívne emócie a úspešnosť pri riešení úloh v hrách ich motivuje k ďalšiemu učeniu.

Témy

COLOURS

PIESEŇ + KLIP
ART&CRAFT PORTFÓLIO S QR KÓDMI
INTERAKTÍVNE HRY
STOLOVÉ A KARTOVÉ HRY

NUMBERS

PIESEŇ + KLIP
ART&CRAFT PORTFÓLIO S QR KÓDMI
INTERAKTÍVNE HRY
STOLOVÉ A KARTOVÉ HRY

ANIMALS ON THE FARM

PIESEŇ + KLIP
ART&CRAFT PORTFÓLIO S QR KÓDMI
INTERAKTÍVNE HRY
STOLOVÉ A KARTOVÉ HRY

HAVE YOU GOT?

PIESEŇ + KLIP
ART&CRAFT PORTFÓLIO S QR KÓDMI
INTERAKTÍVNE HRY
STOLOVÉ A KARTOVÉ HRY

MY BODY

PIESEŇ + KLIP
ART&CRAFT PORTFÓLIO S QR KÓDMI
INTERAKTÍVNE HRY
STOLOVÉ A KARTOVÉ HRY

Deti sa prostredníctvom 5 piesní a 15 hier aktívne naučia používať v 5 témach viac ako 50 slovíčok (farby, čísla, zvieratá, časti tela…), minimálne 12 užitočných otázok (What colour is….?, How old are you?, Who goes..?, Have you got..?), základy gramatiky neuvedomele (členy, opytovacie a ukazovacie zámená, plurál, činnostné slovesá, tretia osoba,…), no predovšetkým nadobudnú jazykovú istotu a sebavedomie v komunikácii. 

Po zakúpení Fun&Games pack nájdete vo vašom konte k dispozícii nasledovné dokumenty: Metodické usmernenia pre rodičov, Návody hier, Záznamové hárky k hrám, Návody k interaktívnym hrám, Texty piesní a mnohé iné užitočné prílohy na stiahnutie, ktoré nájdete aj tu.

Máte nejaké otázky?

Neváhajte nás kontaktovať. Odpovedáme do 24h v pracovné dni 🙂